Siirry pääsisältöön

Klassinen aitta (visualisointi)

Tehtävämme on parantaa vapaa-ajanasuntojen sekä kotien käytettävyyttä ja viihtyvyyttä

Sella Living -nimemme tulee latinankielestä, jossa sillä tarkoitetaan pientä huonetta. Ei kuitenkaan mitä tahansa pientä huonetta, sillä antiikin aikana Sella Living tarkoitettiin kreikkalaisten ja roomalaisten temppeleiden keskeistä ydinosaa. Haluamme kunnioittaa tätä nimemme upeaa historiaa ja siksi jokainen Sella Living -lisärakennus valmistetaan suurella sydämellä ja nimen alkuperäistä tarkoitusta kunnioittaen.

Arvomme

Yhteistyö.
Kunnioitus asiakkaita, yhteistyökumppaneita sekä työkavereita kohtaan näkyy kaikessa tekemisessämme. Yhteistyö on toimintamme ydin.

Ennakkoluulottomuus.
Edelläkävijät eivät väistä vaikeita asioita, vaan haluavat etsiä aina parhaat ratkaisut asiakkaillemme. Siellä missä on tahtoa on myös keinoja.

Intohimo.
Onnistuneet Sella Living mahdollistavat toimintamme myös jatkossa ja saavat ihmiset kiinnostumaan meistä. Motivaatiomme on suurin voimavaramme.

Suoraa puhetta.
Meillä ei kierrellä, eikä kaarella. Puhumme asioista niiden oikeilla nimillä, jolloin pieninkään kivi kengässä ei hidasta menestystä.

Perinteinen aitta (visualisointi)

Missiomme

Tehtävämme on parantaa vapaa-ajanasuntojen sekä kotien käytettävyyttä ja viihtyvyyttä laadukkaasti, kestävästi ja ympäristöä kunnioittaen. Arvostamme asiakkaiden aikaa ja vaivaa, ja haluamme tehdä kaiken asiakkaalle mahdollisimman helpoksi. Tyytyväiset asiakkaat ja heidän vieraidensa vuolaat ihastelut ovat tekemisemme mittarit.

Visiomme

Parannamme maailmaa yksi Sella Living kerrallaan. Ylivertainen mallistomme ja asiakaslähtöinen toimintatapamme tunnetaan kansainvälisesti ja olemme lisärakennusten kiistaton johtotähti.