Siirry pääsisältöön

Tietosuojakäytäntö

Päivitetty 30.3.2021

Käsittelemme henkilötietoja luottamuksellisesti ja uuden EU:n tietosuoja-asetuksen mukaisesti.

Tässä tietosuojalausekkeessa on kerrottu, millaisia tietoja verkkopalvelun käyttäjästä kerätään, mihin niitä käytetään ja mitä vaikutusmahdollisuuksia käyttäjällä on. 

1. Keräämämme henkilökohtaiset tiedot

1.1. Käyttäjän itse antamat tiedot, esimerkiksi

1.2. Verkkopalveluiden käytöstä havaitut tiedot

2. Mihin tarkoitukseen henkilötietojani kerätään?

Käsittelemme henkilötietoja vain ennalta määriteltyihin käyttötarkoituksiin:

Keräämme käyttäjien suostumuksella sähköpostiosoitteet, jotta voimme lähettää heille uutisia ja tietoa palveluistamme ja tuotteistamme.

Keräämme tietoa verkkosivuston käyttötavoista, jotta voimme parantaa ja kehittää palvelua.

Mikäli olet liittynyt postituslistallemme tai muuten antanut suostumuksen suoramarkkinointiin, voimme lähettää sinulle sähköistä suoramarkkinointia.

Keräämme tietoa verkkosivuston kävijöistä, jotta voimme kohdentaa häntä mahdollisesti kiinnostavia tuotteita, palveluita sekä tarjouksia eri viestintäkanavia hyödyntäen.

Keräämme tietoa verkkosivuston kävijöistä, jotta voimme parantaa asiakaspalveluamme. 

3. Kolmannet osapuolet

Käytämme muutamien kolmansien osapuolien palveluita. Osapuolet ovat aina tarkasti valittuja, jotta voimme olla varmoja että he myös noudattavat EU:n tietosuojalakia. Nämä osapuolet sijaitsevat USA:ssa ja soveltavat EU tietosuojalakiin mukautuvaa EU-U.S Privacy Shield lakia.

Palvelu voi sisältää myös kolmansien osapuolten, kuten mittaus- ja seurantapalveluiden sekä mainosverkostojen evästeitä. Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.

3.1. WP Engine

Tämä verkkosivusto hostataan WP Engine:n palvelimella. WP Engine on sitoutunut noudattamaan EU:n tietosuojalakia. Sivustoa suojataan mm. seuraavilla tavoilla: sivusto on 24/7 valvonnassa, HTTPS-suojaus, säännölliset päivitykset, kerättyjä tietoja säilytetään tietokannoissa, jotka on suojattu mm. palomuurein, salaustekniikoin sekä rajoitetun kulunvalvonnan ja käyttöoikeuksien avulla.
Lisätietoja WP Enginen ehdoista voi lukea täältä.

3.2. Google Analytics

Käytämme verkkopalvelussamme Google Analyticsiä mittaamaan verkkopalveluidemme käyttöä. Google Analytics, voi asettaa evästeitä käyttäjän laitteelle kerätäkseen tietoja esimerkiksi sivuston kävijämäärästä. Tietoja voidaan myös käyttää, jotta voidaan näyttää kävijää todennäköisesti kiinnostavaa mainontaa. Eväste (“cookie”) on pieni tekstitiedosto, jonka selain tallentaa käyttäjän päätelaitteelle. Evästeet sisältävät usein nimettömän, yksilöllisen tunnisteen, jonka avulla tunnistetaan ja lasketaan sivustollamme vierailevat selaimet.
Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.
Lisätietoja Google Analyticsin ehdoista voi lukea täältä.

3.3. Freshsales

Mikäli liityt postituslistallemme / tilaat uutiskirjeemme, sähköpostiosoitteesi välitetään Freshsales, jonka kautta hallinnoimme uutiskirjeiden lähettämistä. Sähköpostiosoitteesi säilytetään Freshsales tietokannassa niin pitkään kun haluat vastaanottaa meiltä uutiskirjeitä. Voit olla meihin yhteydessä ja halutessa pyytää, että poistamme tietosi sähköpostilistalta. Jokaisessa uutiskirjeessä on myös linkki (unsubscribe), jota kautta voit ilmoittaa, ettet enää halua että tietojasi säilytetään.

Lisätietoja Freshsales:n ehdoista voit lukea täältä.


4. Kuinka kauan tietojani säilytetään?

Kerättyjä tietoja säilytetään vain sen ajan kuin on tarpeen. 

5. Miten henkilötietoni suojataan?

Käytämme tarpeellisia teknisiä tietoturvakeinoja henkilötietojen suojaamiseksi. Tällaisia keinoja ovat muun muassa palomuurien, salaustekniikoiden ja turvallisten laitetilojen käyttö, asianmukainen kulunvalvonta, hallittu käyttöoikeuksien myöntäminen ja niiden käytön valvonta, salaustekniikoiden käyttö ja henkilötietojen käsittelyyn osallistuvan henkilöstön ohjeistaminen. Huolehdimme myös, että kaikki alihankkijamme noudattavat EU:n määrittelemää tietosuojalakia. 

6. Linkit muihin verkkosivuihin

Emme vastaa verkkosivustoomme linkitettyjen, ulkopuolisten tahojen ylläpitämien sisältöjen yksityisyydensuojakäytännöistä tai sisällöistä, emmekä laillisuudesta ja hallinnosta. Jos huomaat, että linkittämillämme verkkosivuilla on laitonta tai loukkaavaa sisältöä, olemme kiitollisia palautteesta.

7. Millaisia vaikutusmahdollisuuksia minulla on?

Olemme sitoutuneita tarjoamaan käyttäjillemme valintoja ja hallintamahdollisuuksia tietosuojaan liittyen. 

7.1. Suoramarkkinointikielto

Käyttäjällä on oikeus kieltää tietojensa käyttöä suoramainontaan, etämyyntiin ja muuhun suoramarkkinointiin liittyen ottamalla yhteyttä meihin: info@cella.fi

7.2. Tietojen tarkastaminen

Käyttäjällä on oikeus tarkastaa hänestä tallennetut henkilötiedot. Käyttäjän pyynnöstä poistamme tai täydennämme käsittelyn tarkoituksen kannalta virheelliset tai vanhentuneet henkilötiedot. Käyttäjä voi päivittää ja/tai tarkastaa henkilötietonsa ottamalla yhteyttä meihin.

7.3. Evästeiden estäminen

Käyttäjä voi hallinnoida sivustolla esiintyvät evästeet Evästeasetuksista tai tyhjentää selaimeensa tallentuneet evästeet selaimen asetuksista. Evästeiden käytön estäminen saattaa vaikuttaa palveluidemme toiminnallisuuteen.
Tutustu tarkempaan evästekäytäntöömme täällä.

Rekisterinpitäjänä toimii Cella Living Oy ja käyttäjä voi milloin tahansa ottaa yhteyttä seuraavia yhteystietoja käyttäen: info@cella.fi